Logo
Logo

Elevrådskongressen 2023

Ta din chans att få påverka vår verksamhet!

Varmt välkomna till Elevrådskongressen 2023 som är mellan den 17 till 19 november!

Elevrådskongressen är Elevernas riksförbunds –  årsmöte. Här kommer ni, våra medlemmar, få besluta om vilka frågor vi ska fokusera på i vårt påverkansarbete under 2024, vilka som som ska sitta på våra förtroendeposter och mycket mer! Det ni beslutar om under helgen kommer alltså ligga som grund för Elevernas riksförbunds arbete under 2024. Just därför är Elevrådskongressen en viktig helg för oss och vi ser gärna så många representater från olika skolor på plats som möjligt!

Anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats! Två stycken representanter från varje elevråd/elvkår/elevförening får åka till Elevrådskongressen och ni har giltig frånvaro från lektioner för att vara där. 

Det är era röster, organisationens medlemmar, som bestämmer hur Elevernas riksförbund ska arbeta för att förbättra skolorna i Sverige!

Läs mer om Elevrådskongressen och hur det kommer gå till på vår hemsida här. 

Tid

Fredag 2023-11-17 15:30
till och med
Söndag 2023-11-19 13:00

Plats

Härnösand

Varje deltagare ansvarar själva för att ta sig till och från träffen, en kostnad som skolan/elevrådet står för själva. 

För att ta er till Hedda Wisingskolan åker ni först med buss eller tåg till Härnösands station. Därefter är det en 15 minuter promenad rak väg till Hedda Wisingskolan, där vi kommer befinna oss hela helgen. 

Vi på Elevernas riksförbund kommer vara på plats och vi placerar ut volontärer på Härnösands station för att guida deltagarna till skolan mellan 13.00-16.00 på ankomstdagen 17/11.

Hedda Wisingskolan adress: Gånsviksvägen 2 871 60 Härnösand 

NI kan söka bidrag för er resekostnad från medlemsförmånen Elevrådsfonden. För att söka bidrag krävs det att deltagarna är på plats hela årsmötet, från fredag till söndag. Klicka på den här länken för att komma till sidan om Elevrådsfonden där ni söker bidrag för resekostnaden.

Kontakta oss vid frågor om resan! Kontakta projektkoordinator Andrina: andrina@elevernasriksforbund.se 

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2023-10-24 00:00

Entré

Ange namn, email och telefonnummer till en vuxenkontakt på din skola

Namn på elevråd

Namn på skola

Jag förstår att anmälan till Elevrådskongressen är bindande. Vid förhinder behöver jag avanmäla mig så att någon annan kan erbjudas min plats. Om jag avanmäler mig efter sista anmälningsdag kommer skolan att debiteras.

Jag samtycker till att Elevernas riksförbund kan komma att komplettera mitt individuella medlemskap i mitt elevråd med de uppgifter jag har lämnat i min anmälan till Elevrådskongressen.

Finns det annan information som är bra för kanslipersonalen att veta? Sjukdomar eller speciella behov?

Elevernas riksförbund samlar in de uppgifter som behövs för att kunna genomföra Elevrådskongressen. Vi följer Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Vill du sova i en sal med enbart tjejer/killar?

Vilken könsidentitet har du?

Vilket pronomen har du?

Fler val är möjligt, om inget passar in, skriv under "Övrig information".

Elevernas riksförbunds hantering av dina personuppgifter