Logo
Logo

Gå med i Ordförandenätverket!

 

Är du ordförande i ett elevråd, en elevkår eller annan elevförening och vill lära dig mer om hur man blir en bra ledare, få utbyte med andra och utvecklas i din roll som ordförande? Då ska du anmäla dig till Ordförandenätverket! 

Ordförandenätverket är Elevernas riksförbunds forum där elevföreningsordföranden från hela Sverige kan samlas, diskutera frågor ni brinner för och snabbt kunna söka hjälp och stöd från andra som är i samma situation. Som deltagare i nätverket blir du inbjuden till nätverksträffar med inbjudna föreläsare på temat ledarskap, organisering och samhällsengagemang! Du kommer också att få möjlighet att nätverka med andra elevföreningsordföranden och med Elevernas riksförbunds förbundsstyrelse under en hel helg i december!

Vi startar nätverket med en digital föreläsning i oktober, följt av en nätverksträff för Ordförandenätverket under vår Elevrådskongress i november (där man får chans att vara med om massa annat kul och lärorikt), för att sen avsluta året med en helg tillsammans med vår styrelse och inbjudna gästföreläsare i december.

Vill du ingå i ett nätverk av andra ordföranden? Och få exklusiva erbjudanden om att lära dig mer från inbjudna föreläsare digitalt och fysiskt? Anmäl ditt intresse här!

64dc908d06399-image202308161102041png.png

Tid

Fredag 2023-08-18 00:00
till och med
Söndag 2023-12-31 00:00

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2023-12-31 00:00

Skriv namn och kontaktuppgifter till en vuxenkontakt på din skola

Elevernas riksförbunds hantering av dina personuppgifter